Vacatures

Altijd al willen werken op een festival? Kun je wel wat extra geld gebruiken? Of ben je op zoek naar een leuk bijbaantje? Wiekser zoekt:

Promotiemedewerkers voor festivals! (M/V)

Functieomschrijving:

Als promotiemedewerker voor Wiekser maak je deel uit van ons gezellige promoteam. Samen met een van je collega’s promoot je Wiekser op festivals en evenementen. Dat doe je in onze promohut, in herkenbare Wiekserkleding. Je verkoopt ons shotje en je deelt stoere gadgets uit aan je klanten. Omdat het de verkoop van alcohol betreft, dien je ten minste 21 jaar te zijn.

Wat bieden wij:

- Een pittige bijbaan met aantrekkelijke vergoedingen (afhankelijk van je leeftijd)
- Gratis naar de leukste festivals
- Een flexibel oproepcontract, werkdagen- en tijden in onderling overleg
- Reiskostenvergoeding

Wat vragen wij:

Enthousiaste promotiemedewerkers die een uitdaging niet uit de weg gaan en ons pittige shotje aan de man willen brengen op festivals en evenementen!

Over Wiekser

Wiekser is een shotje met de smaak van sinaasappel en chili. Deze combinatie doet je versteld staan en zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond. Laat je verrassen door de zoete en fruitige smaak die in je mond plots verandert naar hot en spicy. Durf jij de promotie voor dit uitdagende shotje aan?

Vragen of interesse?

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@wiekser.com. Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op!

...And get social with us